• Via deze weg wil ik me graag voorstellen.

  Voorstellen VoetbalPartner / fc Engelen

  Ik ben Dennis Verhoofstad en sinds kort oprichter van de VoetbalPartner. (Voor jullie misschien ook bekend als hoofd jeugdopleiding hier binnen fc Engelen).

  Met de VoetbalPartner geven we voetbal gerelateerde cursussen.
  O.a. techniektraining, loop- en traptechniek en ondersteunen we verenigingen bij het opleidingsbeleid voor de jeugd, zowel gericht op de spelers als de trainers. Ook voor een privé-training of kinderfeestje kun je bij ons terecht.

  Trots kunnen we melden dat we met fc Engelen hebben kunnen afspreken dat we op sportpark Engelerhart op zondagmorgen cursussen morgen geven. We bedanken hen voor deze mogelijkheid en gaan voor een langdurige samenwerking.
  We beginnen op zondag 17 maart met een cursus van 8 techniektrainingen, die gevolgd wordt door een cursus van 4 trainingen loop- en traptechniek. De kosten hiervoor vindt u op onze website.

  Om iedereen te laten zien wat we zoal doen, nodigen we jullie uit om deel te nemen aan onze OPEN DAG op zondag 10 maart van 10.30 uur tot 12.00 uur op sportpark Haarsteeg, priemsteeg 31 Vlijmen. Je kunt je hiervoor aanmelden door ons een mail te sturen met je naam en leeftijd. Dit kan via de volgende link AANMELDEN. Deelname is GRATIS.

  Neem gerust een kijkje op onze website voor alle mogelijkheden en locaties www.devoetbalpartner.nl of schrijf je meteen in voor een van onze cursussen via deze link: Inschrijven

  Heb je nog vragen bel of mail me gerust!
  Dennis Verhoofstad
  06-42498397
  info@devoetbalpartner.nl
  www.devoetbalpartner.nl