• Zondag 8 april starten we van 9.30 tot 10.30 uur weer met de voorjaarscursus van Voetbal Academie Brabant bij FC Engelen.
  Voetbal Academie Brabant heeft een passie voor het opleiden van voetballers tot veelzijdige spelers. In cursussen van 10 opeenvolgende lessen bieden we jongens en meisjes van 5 t/m 16 jaar de mogelijkheid om zich te scholen tot een complete voetballer. Centraal staat de individuele voetballer die wij trainen onder leiding van professionele trainers volgens ons eigen ontwikkeld technisch leerplan. In dit leerplan zullen we iedere training het niveau verhogen waardoor uw kind iedere keer meer uitgedaagd zal worden. We gaan samen aan de slag om technieken aan te leren, te beheersen en uit te voeren.

  In deze cursus zal er gewerkt gaan worden met een technisch leerplan waarbij gespecialiseerde aandacht in onze trainingssessies met innovatieve technologie om concentratie, aandacht, perceptie en reactiviteit te verbeteren.

  Inschrijven voor deze voorjaarscursus, die start op zondag 8 april kan via onderstaande link:

  Voorjaarscursus 2018 FC Engelen

   

  Met Pasen, Pinksteren en de meivakantie is er geen training!

  Mist u een training dan kunt u deze altijd inhalen op een andere locatie.

  Daarnaast bestaan wij dit jaar 10 jaar en dit willen wij samen met jullie vieren. De laatste training van de voorjaarscursus zal een voetbalspektakel worden met alle deelnemers van onze locaties op zondag 1 juli in het RKC stadion te Waalwijk met uitreiking certificaat en verdere festiviteiten ter gelegenheid van het jubileum van Voetbal Academie Brabant.

  Wanneer je inschrijft voor de voorjaarscursus noteren wij een uniek inschrijfnummer waarbij je kans maakt op schitterende prijzen die we bekend maken op de finale van de Brabantse Voetbaldagen die gehouden worden op zondag 21 oktober in het RKC stadion in Waalwijk.

  Hoofdprijs een waardebon voor een voetbalreis naar keuze.

  Daarnaast kun je voorafgaand aan deze cursus deelnemen aan onze Open/Talentendagen die in maart 2018 plaats zullen vinden in Rosmalen, Heeswijk-Dinther, Luyksgestel en Tilburg en Eindhoven. Tijdens deze dag kun je kennismaken met de visie, techniektraining en trainers van Voetbal Academie Brabant.

  Tevens maak je kans om uitgenodigd te worden voor de Talentenklas van Voetbal Academie Brabant waar bij je traint met de beste voetballers(sters) van jou leeftijd.

  Tijdens deze dagen zullen er naast de trainers van Voetbal Academie Brabant ook trainers en/of scouts van Betaald Voetbal Organisaties (RC Genk, PSV, Sparta, Willem II) aanwezig zijn om jou talenten te bekijken.

  Inschrijven voor deze Open/Talentendagen kan via onderstaande knop: (deelname is gratis).

  Inschrijven Open Talentendag 2018