• FC Engelen gaat proberen de goede reeks te vervolgen tegen BVV aanstaande zondag. BVV staat op de negende plek van de competitie en FC Engelen gaat aan de zevende speelronde beginnen als nummer drie. Wij blikken vooruit op de wedstrijd van zondag met hoofdtrainer Anthony Lurling. De aftrap is om 14:00.

    Voelt het als loon naar werken als je drie wedstrijden achtereenvolgens wint? "Voelt in ieder geval wel erg goed!! Er wordt goed getraind, de sfeer in het elftal is goed en we hebben kwaliteit in het team. Dan is het erg lekker als dat eruit komt in de wedstrijden en je de wedstrijden kunt winnen. Het is nu aan ons om de reeks vol te houden en te blijven winnen."

    Zondag speel je tegen BVV. Wat heeft de ploeg nodig om het verschil te maken? "Zondag is onze derde uitwedstrijd op gras. Wat we nodig hebben zijn onze voetballende kwaliteiten. Die hebben we in de ploeg en moeten we laten zien. Als wij dat namelijk niet doen, weet je dat het een lastige wedstrijd wordt. e hebben nodig dat we onze voetballende kwaliteiten die we in de ploeg hebben laten zien. Dan denk ik dat we het verschil met BVV kunnen maken als we niet voetballen zoals we kunnen zijn het lastige wedstrijden. Dat weten we van de laatste twee uitwedstrijden bij BVV."

    Wat zijn de sterke punten van de tegenstander? "BVV is prima aan het seizoen begonnen en gaan daarom vol vertrouwen beginnen aan de wedstrijd zondag. Daarnaast spelen ze in eigen huis op eigen gras en dat is een voordeel. Wij hebben het dit seizoen nog best lastig op gras en dat is zonde. Wij zullen scherp voor de dag moeten komen en doen wat we kunnen als wij de wedstrijd willen winnen zondag. We hebben deze week weer hard getraind en zijn er klaar voor."

    Kijk je met een schuin oog ook naar de eerste periode, of is dat iets waar jullie niet mee bezig zijn? "Natuurlijk hou je dat een beetje in de gaten. Alleen moet je eerst altijd je eigen wedstrijden winnen, want anders heeft het sowieso geen zin om te kijken wat je concurrenten doen. We bekijken gewoon van week tot week wat het ons brengt en willen gewoon iedere wedstrijd winnen. Resultaten van andere wedstrijd heb je zelf toch niet in de hand en daarom laten we het lekker gebeuren."