• Er staat zondag een ware kraker op het programma. FC Engelen speelt thuis tegen de koploper en winnaar van de eerste periode. Door het gelijkspel van vorige week staat de ploeg van Anthony Lurling twee punten achter op de koploper. Dit weekend is dan ook de uitgelegen kans om de concurrent een tik te geven. Wij blikken vooruit op de wedstrijd met onze hoofdtrainer.

  Benji had een zure nasmaak overgehouden aan het gelijkspel tegen Gilze. Hoe is dat bij jou?
  "Ja, ik vind als je naar het wedstrijdbeeld keek dat we deze wedstrijd hadden moeten winnen. Op de eerste twintig minuten na waren wij met de bal op de helft van onze tegenstander. We hebbben veel kansen gekregen om de genadeklap uit te delen en op voorsprong te komen, maar dat hebben we nagelaten. Dat is jammer, maar is nu ook niet meer te veranderen."

  Zondag tegen de koploper van de competitie. Wat weet je van Vlijmense Boys?
  "We hebben Vlijmense Boys al in de beker gehad. Toen waren ze nog niet compleet en hadden ze nog niet veel wedstrijden gespeeld. Ze hebben de eerste periode gewonnen en dit seizoen nog niet verloren. Ze staan ook nog eens bovenaan en daarom denk ik dat het vertrouwen daar groot is."

  Wat verwacht je van de wedstrijd?
  "Ik verwacht een wedstrijd waarin wij veel aan de bal zullen zijn en Vlijmense Boys gaat loeren op de omschakeling. Ze hebben daar ook gevaarlijke mensen voor en daar ligt automatisch ook hun kracht. Het wordt een lastige wedstrijd, maar wel een mooi affiche tussen de nummer 1 en 2. We gaan zien of er een winnaar uit de bus komt en wie dat gaat zijn."

  Even terugkijken op de eerste periode. Ben je daar tevreden over?
  "Zeker!!! Als je naar het seizoen kijkt hebben we inclusief de beker en oefenwedstrijden geen wedstrijd verloren. Alleen tegen NAC, maar dat is geen schande. We staan tweede in competitie, hebben nog niet verloren en zitten nog in de beker.. dus dat gaat lekker.. hopelijk kunnen we dat tot de winterstop vasthouden en nog een plekje stijgen."