• In de laatste wedstrijd van de eerste periode treft FC Engelen op eigen complex Gilze. De Engelenaren hebben na een goede reeks de top van de competitie weten te bereiken. FC Engelen maakt bij een overwinning kans op de periodetitel. Wij blikken vooruit op de wedstrijd met onze hoofdtrainer Anthony Lurling.

  Nog even terug naar vorige week. Een belangrijke overwinning. Vond jij het een terechte winstpartij?
  "Ik vond het zeker een verdiende overwinning. En een hele belangrijke! Al was ik niet helemaal tevreden over de manier waarop we speelden. Met name de eerste helft was niet best, maar het positieve van de wedstrijd is dat we weinig weg gaven. Een verdwaalde voorzet die op de lat viel en een gevaarlijke situatie bij een corner. Dat nemen we mee richting zondag."

  Zondag tegen de nummer drie Gilze. Wat verwacht je van de tegenstander?
  "Gilze is voor mij een onbekende tegenstander. Heb wel via-via wat informatie gewonnen over ze en hoor van meerdere dat het een goede ploeg is! Ze staan ook niet voor niks waar ze staan (derde plek), dus verwacht een hele pittige wedstrijd. Hopelijk stappen wij met drie punten van het veld."

  Bij winst komt de periodetitel dichtbij. Zijn jullie daar mee bezig? Of ligt de focus alleen op Gilze?
  "Natuurlijk kijken wij daar allemaal met een schuin oog naar, maar belangrijkste is dat wij 'gewoon' onze eigen wedstrijd winnen. Daar ligt de focus vooral op. Als we hebben gewonnen, kijken we wat Vlijmense Boys gedaan heeft."

  Hoe staat het met de fitheid binnen de selectie?
  "Helaas hebben we wel wat blessures opgelopen in laatste week.. Sam en Jeffrey hebben weer last van hun knie gekregen en yasin is weer op weg terug. Hij liep een blessure op bij BVV. Luca is niet fit genoeg om te spelen! Gelukkig hebben we een brede en goede selectie. Zondag staat er wederom een goed elftal dat er alles aan doet om te winnen!"