• Met ingang van het seizoen 2022-2023 is FC Engelen op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze trainer voor FC Engelen.

    Selectie 2 uitkomend in 2e klasse reserve. Als trainer van de FC Engelen Selectie 2 verzorg je de trainingen op dinsdag- en donderdagavond alsmede de begeleiding van dit elftal tijdens de wedstrijden op zondag. Naast de twee trainingen per week is een goede samenwerking/afstemming met de hoofdtrainer en begeleiding van het eerste team en de hoofdtrainer/begeleiding van O19-1 een must. Daarnaast wordt er verwacht dat er ook een actieve samenwerking is met de overige begeleiding van het 2e selectie elftal.

    Wij verwachten een fanatieke motivatie/inzet voor je team. Het bezit van het diploma UEFA-C (TC3) is een pré of je moet de ambitie hebben dit diploma op korte termijn te behalen.

    Als trainer van FC Engelen selectie 2 werk je bij een gemoedelijke maar ambitieuze club die momenteel uitkomt in de top van de 3e klasse B KNVB. Door de nauwe en laagdrempelige samenwerking met de hoofdtrainer en de overige stafleden kan dit een leerzame mogelijkheid zijn voor de (beginnende) ambitieuze trainer.

    U kunt uw CV en motivatiebrief sturen naar pvanzuijdam@ziggo.nl

    Mocht je nog vragen hebben, dan ben ik uiteraard ook telefonisch bereikbaar : 06-19772749