• Update vanuit het bestuur

  Beste sportvrienden,

  Even een update vanuit het bestuur mbt de actuele situatie tav de voetbalactiviteiten.
  Daarnaast willen wij jullie ook informeren over het naderende einde van dit bijzondere seizoen 2019-2020! 

  De afgelopen weken mochten we weer starten op de club met de trainingen. Eerst de jeugd tot 12 jaar, waarbij voor de spelers en speelsters geen ristricties meer waren. De trainers en begeleiders moesten uiteraard wel de 1,5m in acht nemen. 

  Na een serieuze voorbereiding binnen de club, aanpassingen op en rondom ons complex, kunnen we inmiddels concluderen dat dit zeer goed verlopen is!  

  Kort na de opstart van de onderbouw mochten de spelers en speelsters uit de bovenbouw starten. 

  Dit vroeg in de voorbereiding zeer veel extra aandacht omdat zowel de spelers/speelsters als ook de trainers op 1,5m moesten blijven, ook tijdens de training. 

  Naast de jeugd zijn ook onze senioren teams 1e, 2e en 3e team gestart. Ook voor hen met veel extra spelregels, maar fantastisch opgepakt door de staf. 

  En ieder nadeel heeft ook weer zijn voordeel: trainers ontdekten nieuwe trainingsvormen (met dank aan onze HJO). Erg leerzaam dus! 

  Kortom: complimenten aan eenieder voor het in achtnemen van de regels!!

  Via deze weg willen we ook graag ouders, trainers, en vooral ook de Coco’s (CoronaCoordinatoren) te bedanken dat jullie er met ons voor gezorgd hebben dat dit alles mogelijk is gemaakt. 

  Vanaf 1 juni is het weer wat soepeler, de bovenbouw spelers en speelsters tot 19 jaar mogen weer volop trainen met duels en partijvormen.

  Let op! de overige restricties blijven wel van toepassing, 1,5m tot de trainers, direct het park verlaten, geen extra ouders/bezoekers op het complex.  

  Dat betekent weer volop plezier en trainingsmogelijkheden, trainen naar een seizoenseinde van een heel bijzonder seizoen 2019-2020. 

  Net als andere jaren zal ook dit jaar de laatste zaterdag van juni (27 juni) de laatste trainingsdag zijn. 

  Tot die tijd mag er getraind worden volgens de nu geldende schema’s. Vanaf 28 juni stoppen we de activiteiten en gaan we vakantie vieren! 

  Wij komen eind juni nog met de laatste actuele info, en berichtgeving richting het nieuwe seizoen 2020-2021. 

  Nogmaals dank voor eenieders hulp in deze corona tijd, en heb vooral nog een maand veel trainingsplezier op de club! 


  Namens het bestuur, 

  Bert Geerts

  Voorzitter