• Tweede bekerwedstrijd FC Engelen JO14-2


  07-09-2019: Alem/Heerewaarden JO14-1G (6-3) FC Engelen JO14-2 (Beker)

  Opstelling: Zeno, Floris, John, Kai, Stan, Melle, Thom, Bora, Mohammed, Ashraf & Omar.
  Wissels: Arthur & Yusuf.

  Onze 2de bekerwedstrijd uit bij Alem/Heerewaarden was een beetje hoe we waren geƫindigd in de vorige wedstrijd tegen Well. We waren slap en wonnen onze duels niet. Na 7 minuten voetballen stonden we al snel 2-0 achter. We kregen daarna wel wat kleine kansjes op doel door Melle '17' minuut & Bora '18' minuut. In de '19' minuut was het raak door een doelpunt van Ashraf (assist Omar) 2-1. De vlagger van de tegenstander kreeg vervolgens ruzie met de scheids en werd weggestuurd. Kort daarna liepen wij snel weer achter de feiten aan door veel balverlies en te matig verdedigen en in de '22' minuut werd het 3-1 en in de '33' minuut werd het 4-1 wat ook de ruststand was.
  Wissel tijdens de rust Thom <-> Yusuf.
  In minuut '40' krijgen we een penalty tegen 5-1 voor Alem/Heerewaarden. Minuut '43' -wissel Kai <-> Arthur. We werden na de penalty wakker en gingen steeds beter voetballen. Er kwam meer balbezit, meer dreiging en meer duels die werden gewonnen. Door de felheid die we toonden kreeg helaas Ashraf een gele kaart in minuut '48' waarbij die 5 minuten na de kant moest. In de '55' minuut kwamen we op 6-2 door een mooie combinatie tussen Omar & Melle waarbij de bal in voeten kwam van Mohammed die simpel kon afronden. Direct na de goal werd Omar <-> Thom vervangen. Vanaf minuut '55' waren we de baas tijdens de wedstrijd waarbij we veel kansen kregen om meer te scoren.
  '59' minuut poging van Bora keeper Alem/Heerewaarden houdt stand & '65' minuut opnieuw een poging van Bora waarbij hij stuit op de keeper. In de '66' minuut kwamen we op 6-3 door een mooi doelpunt van Ashraf over de keeper heen (assist Bora).

  Eindstand is geworden 6-3 maar als we een 15 minuten door hadden kunnen voetballen had het zo maar eens 6-6 kunnen zijn. Tof hoe jullie het zo na de rust hebben opgepakt wat er is besproken in de kleedkamer. Ik kan trots naar deze wedstrijd terugkijken omdat jullie groei laten zien als team! Als we de volgende wedstrijd zo beginnen als deze tweede helft die ik heb gezien komt die eerste overwinning wel!

  Jullie trotse hoofdtrainer:

  Roy Passon