• VOETBALPLAATJES SPAREN bij Plus Mulder

  Vorige week hebben we je al verteld van de geweldige actie die FC Engelen samen met Plus Mulder gaat doen met voetbalplaatjes.

  Een groot deel van jullie is al op de foto gezet, zowel individueel als samen met je team. Echt al een geweldige opkomst!

  Zoals gezegd is het geen verplichting om deel te nemen, maar het zou natuurlijk geweldig zijn!
  Om jouw foto ook daadwerkelijk te kunnen gebruiken in het plaatjesboek en straks op de website bij de teamindelingen hebben we alleen nog wel toestemming van jou of je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje namelijk niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, als je deze kans niet voorbij wil laten gaan.

  Daarom vragen we je nu hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden deze foto’s alleen gedrukt voor dit boek en daarna alleen nog gebruikt voor digitale doeleinden van FC Engelen. Na afloop van de actie worden je gegevens verwijderd bij de uitgeverij en je hebt te allen tijde het recht om deze tussentijds door de club te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

  Klik op onderstaand toestemmingsformulier en vul de gegevens in, het kost je 1 minuut!

  Link naar toestemmingsformulier:
  https://goo.gl/forms/AF9Kd8qc1Jrx5khz2