• Momenteel  zijn we als club sterk in beweging om onze accomodatie te verbeteren, aan te passen en op te knappen waar nodig. Een van de projecten welke we naast het vervangen van veld 1 nu ten uitvoer gaan brengen is de aanpassing van de beveiligingsinstallatie. Zo hebben we camera toezicht toegevoegd en zullen we nu gaan werken met een toegangscontrole systeem. Hiervoor zullen de komende periode de tags & sleutels vervangen/ingenomen gaan worden. Hieronder de informatie vanuit facilitair:
  Vanaf komend weekend 9 februari gaan we met toegangscontrole werken voor het kleedkamergedeelte (souterrain).
  Om de deur te openen zijn er geen sleutels meer nodig, er dient alleen een druppel(batch) aangeboden te worden op de deur.
  De oude druppels en sleutels kunnen worden omgewisseld op zaterdag 9 februari tussen 9.30 en 14.00 uur in de bestuurskamer.
  Een nieuwe druppel krijg je alleen na inlevering van sleutel en oude druppel.
  Als het voor je functie noodzakelijk is om een sleutel van een andere deur dan de toegangsdeur te hebben is dat mogelijk.
  De druppels worden gratis versterkt. Bij verlies van de nieuwe druppel moeten we wel €15 in rekening brengen voor een nieuwe.
  Als je op zaterdag niet kunt neem dan even contact op met John de Laat per mail: facilitairezaken@fcengelen.nl of 06-51884367 (appje is prima).