• Sponsorplan

  Heeft u interesse om te sponsoren? Wilt u ook partner worden van FC Engelen? Neem eens een kijkje in de onderstaande sponsorgids.

  Of u nu een bord langs het veld wil, een vermelding op onze website, een reclame-uiting op het tv-scherm in de kantine of naamsvermelding op kleding: bijna alles is mogelijk.

  Voor nadere info: sponsorteam@fcengelen.nl
   

  Sponsorgids 2016-2017 <binnenkort verkrijgbaar>


  CLUB VAN 25

   

  In 2004 is de club van 25 opgericht voor vrienden en supporters van FC Engelen. Met een kleine bijdrage van € 25 zijn we in de gelegenheid om te investeren in diverse extra faciliteiten.

  De bijdragen in de afgelopen jaren zijn bijvoorbeeld besteed aan de verlichting van het hoofdveld, pupil van de week, koffie-perculator, friteuse, een nieuwe muziekinstallatie, een tosti-ijzer en een groot LCD scherm. Tevens is door een bijdrage van € 1.000 van de club van 25 het scorebord mogelijk gemaakt (samen met sponsor Wolter & Dros).

   U kunt lid worden door een jaarlijkse bijdrage te storten van € 25 op Rabobankrekeningnr. 1219.13.252 t.n.v. FC Engelen, o.v.v. “Club van € 25”. Geef tevens aan welke naam we mogen vermelden op het bord in de kantine.