• Sinterklaasmiddag FC Engelen

  Sinterklaas 2019

  Oh kom er eens kijken....

  Het is al weer bijna zo ver. Onze goede Sint komt weer naar Nederland. Vorig jaar was er bij FC Engelen een pietenfeest. Omdat Sinterklaas het zo druk had, kon hij toen alleen zijn Pieten laten komen.

  Maar dit jaar wordt het heel bijzonder. Dit jaar is Sinterklaas er ook weer bij! En hoe bijzonder is het dat Sinterklaas en zijn Pieten een hele middag de tijd voor ons hebben? Ja het is echt waar, het wordt een echte, super leuke Sinterklaasmiddag.

  Op zaterdag 30 november is het zover, dan zullen Sinterklaas en zijn Pieten gezellig bij FC Engelen langs komen. Een hele middag zelfs!!

  Samen met de Pieten hebben wij een super leuk programma in elkaar mogen zetten voor deze middag. Er zal van alles te doen zijn voor alle kinderen van de Kanjers tot en met de JO9 spelers. En.......Oh nee, dat mogen we nog niet verklappen....

  Als het goed is hebben spelers van de Kanjers, O7, O8 en O9 teams allemaal al een kleurplaat gekregen. Ga jij deze mooi inkleuren voor Sinterklaas en zijn Pieten? Zorg dat je de kleurplaat uiterlijk 23 november inleverd in de kantine van FC Engelen. Niet vergeten he? Anders kunnen de Zwarte Pieten geen kadootje voor je meebrengen helaas. 

  Over een paar weekjes zal meer informatie volgen, tot die tijd......kunnen jullie heerlijk aan jullie kleurplaat werken.


  Tot snel!!!


  Namens Sinterklaas en zijn Pieten
  De Activiteitencommissie

  Mocht je de kleurplaat kwijt zijn of om een andere reden nog een keertje wilt hebben, dan kun je deze hier vinden