• Nadat in november al duidelijkheid gegeven kon worden over de invulling van de trainers bij FC Engelen 1 en FC Engelen 2 is er nu nieuws te melden over de selectieteams in de boven- en middenbouw.
  Het is gelukt om de trainers voor onze JO19-1, JO17-1, JO15-1 en JO13-1 in een vroeg stadium vast te leggen voor het seizoen 2019-2020.
  We zijn van mening dat we uitstekende trainers in huis hebben en het doet ons goed dat we ook volgend seizoen gebruik mogen maken van hun diensten.

  Davy Dekkers, trainer van onze JO15-1, zal met ingang van het nieuwe seizoen de hoofdtrainer worden van de JO19-1.
  Davy is inmiddels twee jaar verbonden aan onze vereniging en zit in de afrondende fase van het behalen van zijn UEFA-B diploma.

  Sam Smies en Vincent Lamers zullen de JO17-1 gaan begeleiden. Ook Sam en Vincent, beide in het bezit van het UEFA-C diploma, zijn bezig aan hun tweede jaar bij FC Engelen. Momenteel trainen zij de JO16-1.

  Benji Verhoeven, als speler actief in onze selectie en al jaren aan de club verbonden als trainer gaat zich richten op de JO15-1. Benji, die vorig seizoen zijn cursus UEFA-C heeft afgerond, traint momenteel de JO17-1.

  Onno Stumphius (in het bezit van diploma UEFA-C) en Eric van der Hulst, beide nu actief bij de JO13-1 zullen ook volgend seizoen de JO13-1 onder hun hoede nemen.

  Met het vastleggen van deze trainers menen wij weer een volgende stap te kunnen maken in onze jeugdopleiding. Ze hebben bewezen te staan voor de principes waar FC Engelen voor staat waardoor spelers individueel en teams als geheel verder kunnen groeien.

  De komende periode zullen wij met de trainers van de overige elftallen in gesprek gaan, om ook hier een optimale begeleiding op de teams te krijgen.

  Achmed Erassan en Dennis Verhoofstad
  (HJO's FC Engelen)