• @sampijnenburg weer terug bij 💜🤍

    Na de teleurstelling van de afgelopen jaren waarin Sam de teleurstelling had om elke keer tegen een goede concurrent aan te lopen besloot hij dit seizoen in een vrienden team bij Wilhelmina te gaan spelen. De afgelopen periode heeft hij meegetraind bij andere eerste teams in de regio en had zelfs al zijn jawoord gegeven aan een andere regio club.

    Toch bleef het aan hem knagen. " ik ben een Engelen man, voel mij thuis bij de club, heb er vele jaren met plezier gevoetbald en geef er met veel plezier keeperstraining aan de jeugd."

    Er werd snel een gesprek aangevraagd waarbij de trainers en Sam er snel uit kwamen. Trainer @yonipt1984 : Via de overige trainers en spelers van FC Engelen hoorde ik over de kwaliteiten van Sam en juist jongens in de categorie midden 20, Sam wordt deze zomer 25, kunnen wij ervaring en versterking gebruiken. En dan ook nog iemand met een paars/wit hart. "De perfecte aanvulling voor de selectie dus."

    @sampijnenburg kijkt vooral uit naar het komend seizoen vanwege de enorme hoeveelheid aanstormend talent, aangevuld met ervaren jongens en de positieve energie en gezonde ambities. In de derde klasse speel je daarnaast veel mooie streekderby's. " Komende donderdag sluit ik al lekker aan bij de training"

    Welkom Sam, wij wensen jou heel veel plezier en succes 💜🤍