• Beste clubvrienden,

  Als eerste wensen wij iedereen een bijzonder, gelukkig, gezond en sportief 2019!!
  Wij hopen dat iedereen bijzondere kerstdagen en een leuke jaarwisseling heeft gehad.

  Graag willen wij nogmaals onderstaande mail onder ogen brengen om jullie uit te nodigen voor de nieuwjaarsgroet / Informatieavond op 8 januari om 20:15 uur.

  Het is zover, het is 2019! De eerste helft van seizoen 2018/2019 zit er al weer op en er zijn al vele successen geboekt.

  In het kader "FC Engelen is meer dan voetbal", willen wij jullie graag uitnodigen om het nieuwe jaar en tweede deel van het seizoen, samen met ons van start te laten gaan en het glas te heffen op een sportief en gezond 2019.

  Wanneer?
  8 januari 2019, aanvang 20:15 uur in de kantine

  Deze avond willen wij graag benutten om ook een hulpvraag bij jullie neer te leggen. "Welke hulpvraag?", horen wij jullie al denken.... Wij starten een campagne om meer vrijwilligers betrokken te laten zijn bij en op onze mooie club. En dat is waar wij jullie hulp hard bij nodig hebben!

  We zijn trots op alle huidige vrijwilligers zoals trainers, kaderleden, bestuurders die er voor zorgen dat de club er zo mooi bij staat op dit moment. Maar we moeten vooral vooruit kijken naar de toekomst en er voor zorgen dat we van de club een echte vereniging maken.

  De betekenis van het woord vereniging komt neer op “samen dingen organiseren en doen”, zo kunnen we de zaken naast het voetbal ook goed faciliteren. Om dit doel te kunnen bereiken, hebben we dringend hulp van jullie nodig en dat is de tweede reden dat we het ontzettend fijn zouden vinden als jullie op deze avond aanwezig kunnen zijn.

  Op deze avond zullen wij jullie hier meer over vertellen en uitleg geven.

  Wij hopen van harte op jullie aanwezigheid, zodat we met zijn allen nog meer plezier kunnen beleven aan onze, toch al zo mooie, vereniging.

  Met sportieve groet,

  Kernbestuur FC Engelen