• Na het succes van vorig seizoen komt het Real Madrid Voetbalkamp komt deze zomer weer bij FC Engelen in ‘s-Hertogenbosch! 

  Van maandag 13 augustus tot en met vrijdag 17 augustus 2018 (laatste week van de) is het Real Madrid Voetbalkamp, het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub Real Madrid CF, te gast bij FC Engelen in ‘s-Hertogenbosch. Hiermee behoort FC Engelen tot een selecte groep partnerclubs van Real Madrid.

   

  Beste jeugdlid van FC Engelen

   

  Na het succes van vorig seizoen komt het Real Madrid Voetbalkamp komt deze zomer weer bij FC Engelen in ‘s-Hertogenbosch! Daar zijn we natuurlijk harstikke trots op. We hopen dat er net als vorige zomer weer heel veel spelers van onze club gaan meedoen. Het zijn hele goede trainingen, strak georganiseerd en bovenal heel erg leuk!

   

  Wanneer

  Van maandag 13 augustus tot en met vrijdag 17 augustus 2018 (laatste week van de zomervakantie) is het Real Madrid Voetbalkamp, het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub Real Madrid CF, te gast bij FC Engelen in ‘s-Hertogenbosch. Hiermee behoort FC Engelen tot een selecte groep partnerclubs van Real Madrid.

   

  Het Real Madrid Voetbalkamp is een 5-daagse trainingsweek voor jeugdvoetballers van 7 tot 15 jaar van elk niveau onder leiding van UEFA gecertificeerde trainers die ruime ervaring met het trainen van jeugd hebben. De trainers hebben met succes een opleiding gevolgd van Real Madrid. Het Real Madrid Voetbalkamp vindt in het voorjaar en de zomer van 2018 plaats op meer dan 25 locaties in heel Nederland en België.

   

   

   

  Real Madrid Voetbalkamp gegevens op een rijtje:

  • Vijf dagen top training door opgeleide Real Madrid CF trainers met innovatieve trainingsmethodes.
  • Je krijgt een Real Madrid CF trainingstenue van Adidas, bestaande uit: shirt, short en sokken.
  • Inclusief een Real Madrid CF Voetbal, Real Madrid CF Bidon, Real Madrid CF Diploma en 5 dagen eten/drinken.
  • Training, structuur en discipline als op de jeugdacademie van Real Madrid CF.

   

  De beste spelers naar Madrid

  Per locatie worden enkele spelers, ongeacht welke leeftijd, uitgenodigd om deel te nemen aan het Creator Camp Benelux. De beste spelers van deze "Benelux finale" worden uitgenodigd voor een training in het Estadio Santiago Bernabéu(!) en op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijke trip zijn voor de Real Madrid Foundation.

   

  De kosten voor deze onvergetelijke week inclusief de blijvende herinneringen, kleding, bal, bidon zijn €229. Kijk snel op de website https://frmclinics.nl/clubs-en-datum/nederland/fc-engelen-13.08.2018-17.08.2018?c=53 voor meer informatie en aanmelden.

   

  Hup Engelen! Hala Madrid!