• Overschrijven

  OVERSCHRIJVINGEN GAAN VOORTAAN DIGITAAL, zonder papieren formulieren

  Voor het seizoen 2016/'17 worden geen papieren overschrijvingsformulieren meer gebruikt voor de overschrijvingen. Alle overschrijvingen gaan dan digitaal. Er kunnen dus geen papieren overschrijvingsformulieren meer worden afgegeven en/of worden ingestuurd naar de KNVB. Daarnaast worden de overschrijvingen centraal verwerkt via het kantoor in Zeist. Er is dus geen districtskantoor meer waar dit kan worden afgegeven of waar een overschrijving in behandeling wordt genomen.


  Beste speler/speelster,


  Wil JIJ volgend seizoen voetballen bij een andere club?

  Voor het seizoen 2016-2017 gaan alle overschrijvingen nu digitaal !!!!!


  Wanneer ben ik op tijd & wat is bepalend?

  De deadline voor het indienen van de digitale overschrijving door de ‘’nieuwe vereniging’’ is uiterlijk 15 juni 23.59 uur.

  Wat moet ik doen om een overschrijvingverzoek aan te vragen?

  1. Jij meldt je af bij de oude vereniging (bij FC Engelen kan dat met het digitale afmeldformulier) en  je meldt je aan bij de nieuwe vereniging met je relatiecode en/of spelerspas.
  2. Je vult en levert een ingevuld en ondertekend inschrijfformulier in bij de nieuwe vereniging. Bij FC Engelen kan dat met het digitale aanmeld-/inschrijfformulier.
  3. De nieuwe vereniging vraagt het overschrijvingverzoek digitaal voor je aan
  4. De oude vereniging geeft digitaal akkoord voor deze overschrijving. De oude vereniging gaat echter alleen akkoord met de overschrijving als 

   a.er geen betalingsachterstand is en
   b.bovendien alle in bruikleen ontvangen kleding-tassen enz  is/zijn ingeleverd.