• Nieuwe staf selectie FC Engelen seizoen 2019-2020

 • De afgelopen weken heeft de technische commissie de nodige gesprekken gevoerd om de staf voor het nieuwe seizoen weer te completeren.

  Op 26 oktober heeft Ron Schrier aangegeven in het nieuwe seizoen geen trainer meer te willen zijn. Gezien Ron de afgelopen jaren ontzettend goed werk heeft geleverd en daarmee samen met de andere stafleden de selectie op een hoger niveau heeft gebracht, wilden we kijken naar een andere rol voor Ron. Na overleg gaat Ron volgend seizoen als technisch coördinator van de selectie fungeren en zal een ondersteunende rol hebben.

  Anthony Lurling zal de functie van hoofdtrainer overnemen en zal samen met Achmed Erassan de verantwoordelijkheid over de 1e selectie hebben. Beide zijn geen onbekende, Anthony natuurlijk als speler maar ook heeft hij 2 jaar de o19-1 getraind. Achmed is bezig aan zijn 3e jaar als assistent-trainer van 1e elftal.

  Voor de 2e selectie hebben we overeenstemming bereikt met Marco van Rosmalen en Patrick Claasen. Beide hebben al jaren samengewerkt met 2e elftallen. Dit betekent dat Wim en Frank na dit seizoen zullen stoppen als trainer, dit is eerder in goed overleg besproken.

  Verder zullen Paul Vorstenbosch (teammanager 1), Paul Peulen (fysio/verzorger) en Lenard den Teuling (keeperstrainer) ook volgend jaar deel uit maken van de staf.

  We zijn als TC/bestuur dan ook zeer content met de invulling van de staf voor het nieuwe seizoen. Maar allereerst zal de focus weer op huidige seizoen komen om de prima resultaten tot nu voort te zetten.

  Namens de TC