• Niels Nagtzaam en Theo Beekmans sluiten volgend seizoen weer aan bij de hoofdmacht van FC Engelen. De 23-jarige Nagtzaam keert na vier jaar weer terug op Sportpark Engelerpark, nadat hij jarenlang in de jeugd van FC Engelen heeft gespeeld. Ook Beekmans is een oude bekende, de verdediger keert ook terug naar de club waar het voor hem allemaal begon. De twee heren hebben zin om weer in paars-wit te spelen en hoofdtrainer Anthony Lurling is blij met hun komst.

    "Niels is onze eerste aanwinst van het seizoen en dat is ook écht een aanwinst voor onze selectie. Hij heeft de hele jeugdopleiding bij FC Engelen gespeeld en was enorm belangrijk in het jaar dat wij promoveerden met de O19. Toen hadden wij al een goede band en werd duidelijk welke kwaliteiten Niels allemaal had. Hij is een aanvaller die een gevaarlijke actie in huis heeft, erg snel is en doelgericht te werk gaat. Na een uitstapje bij BLC is hij gelukkig weer 'thuis' en zijn wij heel blij dat hij weer voor Engelen heeft gekozen. Hij kent de mensen, is aanvallend overal inzetbaar, kent de club en een groot deel van zijn teamgenoten en zal zeker een aanvallende meerwaarde zijn met het oog op volgend seizoen", aldus Lurling.

    Nagtzaam zelf is ook blij met zijn terugkeer. "Wat voor mij maakt dat ik weer terug wilde naar Engelen, is het niveau van de trainingen en het voetballend vermogen dat in het team zit. De goede band met Anthony is voor mij ook een belangrijke reden geweest. Verder ken ik bijna alle jongens en voelt het nog altijd als thuis als ik er ben!" Beekmans kan zich vinden in deze mooie woorden. "Het voelt als thuiskomen. Alleen maar bekende gezichten en hoop dat ik een steentje kan gaan bijdragen aan de opmars van het eerste elftal en de weg omhoog in kan slaan met deze jongens", aldus Theo.

    Ook de komst van Beekmans stemt de hoofdtrainer tevreden. "Theo is ook weer een jongen van de club en heeft zijn jeugdopleiding in Engelen gehad. Een jongen met veel ervaring en hij heeft ook al eerder op dit niveau (tweede klasse) gespeeld. Daarnaast is het ook een ideale versterking voor onze selectie, want hij hebben op dit moment maar één linksbenige linksback en centrale verdediger. Theo is dus dé versterking die we nodig hadden. Als zo'n jongen terug wil komen, hoef je niet lang na te denken. Het is een mooi signaal naar de club als spelers terug willen keren en het zorgt voor concurrentie binnen de ploeg. Theo is een toegevoegde waarde voor de ploeg en daar gaan we zeker profijt van hebben, besluit een tevreden Lurling.