• FC Engelen wist op bezoek bij Nieuwkuijk met 1-3 te winnen. Dat betekende een tweede overwinning op rij voor de ploeg van Anthony Lurling, maar ook wederom een succesvolle middag voor Quinten Vorstenbosch. Hij wist met twee doelpunten wederom belangrijk te zijn voor het team. Wij bespreken de wedstrijd met hem.

  Tweede overwinning op rij, het lijkt erop dat jullie het te pakken hebben. Is daar een reden voor?
  "Mwa, ik weet het eerlijk gezegd niet. Ik denk dat nu eindelijk alles tot zijn uiting komt op het veld waarvoor we met zijn allen al een tijdje heel hard voor werken. In het begin van het seizoen kwam dat er nog niet uit met twee gelijkspellen, maar nu hebben we het te pakken. Hopelijk kunnen we deze succesvolle reeks een goed vervolg gaan geven."

  Nabeschouwing Nieuwkuijk-FC Engelen 2

  Als spits zijnde twee goals maken. Hoe lekker is dat?
  "Scoren is altijd lekker, maar als spits is het altijd taak om er te staan op lastige momenten. We wilden na de 5-0 overwinning op Baardwijk aanhaken bij de top van onze competitie en dat hebben we gedaan. De goals waren dit keer op belangrijke momenten en dan voelt het altijd extra lekker."

  Wat gaf de doorslag tegen Nieuwkuijk afgelopen zondag?
  "Ik denk dat we als team goed voor elkaar hebben gewerkt en iedereen alles gaf. We moesten het deze wedstrijd niet van ons voetbal hebben, want dat was ondermaats, dus moesten we door hard werken de overwinning uit het vuur slepen. Dat is ons gelukt. Een succesvolle teamprestatie van onze kant!"

  Nabeschouwing Nieuwkuijk-FC Engelen 1

  Wat zijn de dingen die je meeneemt naar volgende week?
  "Natuurlijk een heel goed gevoel om in een best lastige uitwedstrijd toch de 3 punten mee te nemen. En nu kunnen we de weg naar boven inzetten, dus is het zaak aan ons om niet te verslappen en hard te blijven werken voor de drie punten. Winnen gaat zeker niet vanzelf in deze competitie."