• FC Engelen is er niet in geslaagd om de eerste thuiswedstrijd van het seizoen te winnen. Ditmaal stond er na 90 minuten een 1-1 eindstand op het scorebord. Na de wedstrijd spreken wij met onze hoofdtrainer over de wedstrijd tegen Trinitas Oisterwijk.

    Na het gelijkspel op bezoek bij TGG nam FC Engelen direct het initiatief in handen. Zij hadden de bal en waren de baas op het veld. Echter werden zij in de beginfase niet écht gevaarlijk. In de snelle tegenstoot kwamen de bezoekers na twintig minuten voetballen op voorsprong. Onze FC was echter niet onder de indruk van dit tegendoelpunt, want het spelbeeld van de Engelenaren bleef hetzelfde. Met een bal van de lijn en eentje tegen het houtwerk zat het overduidelijk niet mee voor de ploeg van Lurling.

    Na rust was er maar één ploeg die wilde voetballen en dat was FC Engelen. In het begin van de tweede helft kregen de bezoekers hun eerste en laatste kans, maar deze ging nipt voorlangs. FC Engelen nam het initiatief wederom en had de wedstrijd stevig in handen, ondanks de 0-1 achterstand. In de slotfase van de wedstrijd wist FC Engelen-spits Luca Schrier de verdiende gelijkmaker te scoren via de rebound.

    Hoofdtrainer Anthony Lurling baalt van het gelijkspel, maar is tevreden over de getoonde veerkracht van zijn ploeg. “Zij kwamen voor een punt. Er was één ploeg die wilde voetballen en dat waren wij. Ondanks dat we af en toe slordig waren, hebben we in de eerste helft een paar goede kansen gehad om te scoren. De tweede helft heeft zich eigenlijk alleen maar op hun helft afgespeeld. Uiteindelijk maken wij de verdiende gelijkmaker, maar baal je toch van het eindresultaat. Wij hadden de overwinning verdiend. Uiteindelijk ben ik wel trots op de veerkracht die de ploeg getoond heeft.”