• Beste FCE- ers,

  Zoals inmiddels bekend mag er vanaf 28 nov na 17:00 uur niet gevoetbald worden. De KNVB doet een beroep op de kamer om dit te herzien. Dinsdag volgt een debat waarin hopelijk wat verlichting volgt.

  Maandag en dinsdag zal de club gesloten zijn. Daarna volgt een nieuw bericht afhankelijk van de uitkomst debat en beslissing KNVB over de diverse competities.

  Een scenario is dat er niks aangepast wordt. In dat geval is het vanaf woensdag mogelijk om tot 17:00 uur te trainen. Indien je hiervan gebruik wenst te maken ( dat kan alleen op je vaste trainingsdag of op de vrijdag) stuur dan een bericht naar wedstrijdsecretaris@fcengelen.nl

  Dat kan al vanaf vandaag en wel als volgt:

  Geef aan op welke dag of welke dagen je wilt trainen en geef daarbij aan of van 15.00-16.00u of van 16.00-17.00u wilt komen trainen. Geef ook even aan om welk team het gaat. Het indienen van het verzoek, wil nog niet direct zeggen dat het lukt. Dit is afhankelijk van de aanmeldingen. Je krijgt dus nog een definitief bericht. We plannen de trainingen alleen in op de kunstgrasvelden, omdat veld 2 in deze periode met slechter weer, minder bespeeld kan worden. De kleedkamers blijven dicht tijdens deze trainingen.

  Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn volgt spoedig een volgend bericht.

  Blijf gezond!

  Met sportieve groet,
  FC Engelen team voetbal operatie