• Op zondagmiddag 4 juli is onze JO15-1 naar de finaleweek in Amsterdam geweest. Die week ervoor hebben zij een plek in de finale weten te bemachtigen door een geweldige prestatie te leveren op het NK in Valkenswaard. Op 4 juli was de finale en onze toppers hebben een derde plek bemachtigd!

  Het avontuur begon op 26 juni in Valkenswaard. Hier was het NK Talententoernooi van regio zuid. De heren speelden in de poule tegen Elinkwijk, Den Hoorn en MBC'13. De laatstgenoemde tegenstander werd de prooi tijdens de sleutelwedstrijd. Er moest met twee goals gewonnen worden en dat werd gedaan! Door een 5-2 overwinning plaatste de JO15-1 zich voor de finale poule. In de halve finale werd er met 3-0 gewonnen van Union. In de finale kwamen de heren met 0-1 achter, maar de borst ging vooruit en er werd met 2-1 gewonnen. Op deze zaterdagmiddag wist dit elftal vol gemotiveerde toppers de eerste plaats te bemachtigen. Met deze mooie prestatie wisten zij zich te plaatsen voor de finale in Amsterdam.

  Op 4 juli was het dan zover. Tijd om met vier teams te strijden om een finaleplaats. De eerste wedstrijd stond om 11:00 gepland tegen CSV'28. Deze wedstrijd werd met 2-2 gelijk gespeeld. Een uurtje later, om 12:00, stond de wedstrijd tegen uiteindelijke winnaar DCG op het programma. Onze jongens kwamen helaas net tekort en verloren met 1-0. Om 13:00 stond de laatste wedstrijd tegen MOC'17 op de planning en deze wedstrijd werd gewonnen. De mannen pakten de volle buit door met 2-3 te winnen. In de wedstrijd om plek drie en vier werd voor de tweede keer gewonnen van MOC'17. Ditmaal werd het 1-0!

  Op slechts één punt tekort wisten de paars-witte mannen de finale niet te halen, maar tóch een podiumplek.

  Wij zijn enorm trots op deze fantastische prestatie! Goed gedaan mannen!

   

  JO15-1 derde van Nederland JO15-1 derde van Nederland 1 JO15-1 derde van Nederland 2