• Hoofdsponsor Stuwarooij

   

  Al meer dan 25 jaar is Stuwarooij met meer dan 600 medewerkers dé partner voor logistiek Nederland. Sinds de start in 1989 werken opdrachtgevers én eigen mensen op de werkvloer graag met en voor Stuwarooij. Omdat het met Stuwarooij goed en lekker werken is. En omdat Stuwarooij ontzorgt.

  De naam Stuwarooij zegt het al: stuwadoren zit in hun bloed. Bij Stuwarooij gaat dat verder dan het louter ondersteunen van bedrijven in hun logistieke processen. Zij ontzorgen de klant en haar organisatie. Ofwel: met Stuwarooij kunt u erop vertrouwen dat het werk goed en snel gebeurt, zonder dat u er omkijken naar heeft.

  Hoe? Simpel. Bij elke opdracht leveren zij een complete dienst. Een gedreven team van vakkundige en enthousiaste eigen, vaste medewerkers. Stuwarooij zorgt voor continu toezicht en aansturing, door een voorman, die bij hun in dienst is, die gewoon met de rest meewerkt. Dubbel zo efficiënt dus.

  Zo houdt de klant ‘grip op zijn logistiek’ en kan de klant zich met een gerust hart focussen op zijn core-business. Want de klant weet dat de bedrijfsprocessen lopen zoals ze moeten lopen, met de mensen van Stuwarooij naadloos ingepast. Terwijl productiviteit en kwaliteit van de logistieke processen optimaal zijn. Ontzorgingslogistiek, zo noemen zij dat.

  Bent u op zoek naar de unieke oplossing volgens Stuwarooij? Zij komen graag bij u langs om te bekijken wat zij voor u kunnen betekenen op het gebied van:

  • Laden en lossen van containers
  • Orderverzameling
  • Heftruckwerk
  • Productie- en inpakwerk
  • Gehele logistieke proces

  FC Engelen is al jaren blij en trots met zijn trouwe hoofdsponsor.