• Beste FC’ers,

    Sinds een aantal jaar zijn wij gezegend met een prachtig complex waar jullie wekelijks te vinden zijn om te trainen, voetballen of om een familielid toejuichen. Iets waar wij als vereniging heel trots op zijn en vol trots onze gasten ontvangen.

     Wij, als FC Engelen, zijn één van de gelukkige die gebruik mogen maken van dit prachtige complex. Naast de Dansplaats Engelen zit er ook een basisschool in het gebouw. Hiernaast gebruikt ook Leon Pijnenburg gebruikt van ons complex. Hij verzorgt boks trainingen en bootcamps voor jong én oud, maar daarnaast faciliteert hij ook iets bijzonders. Leon geeft namelijk ook lessen aan mensen met de ziekte van Parkinson. Ook deze lessen, die heel belangrijk zijn voor zijn deelnemers, hebben zich sinds vorige week weer hervat. Vanzelfsprekend volgens de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld. Wij zijn blij dat wij als FC Engelen een plaats kunnen bieden voor dit prachtige initiatief van Leon.

    De beheerder van het Engelerpark, John Cornelissen, heeft samen met Leon besproken op welke manier de accommodatie hulp kon bieden. Dit is uiteindelijk op deze manier ingevuld. Voor vragen kunnen jullie terecht bij John Cornelissen. Zijn mailadres is: beheer@engelerhart.nl

    Mochten jullie overlast ervaren door bijvoorbeeld te harde muziek, is het geen enkel probleem dit even aan te geven bij Leon.

    Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.