• Zaterdag 23 juni is het voetbalseizoen 2017-2018 afgesloten met een zeskamp voor spelers en speelsters tot en met 15 jaar en met een vrijwilligersavond waarbij ook de senioren en O17- en O19 spelers zich konden aansluiten.

   

  Beide evenementen zijn op poten gezet door de kort geleden in het leven geroepen evenementencommissie; de commissie bestaat uit Danielle Westerhout, Joyce Stolzenbach en Nancy Lieberwirth.

  Deze dames hebben fantastisch werk verricht zowel in de voorbereiding als in de uitvoering van beide programma’s. Daarbij kregen ze veel ondersteuning van leden en ouders. Daarvoor hartelijk dank.

   

  In de middag stond de zeskamp op het programma. Dit riep bij de oudere aanwezigen herinneringen op aan een ver verleden. Ook toen was de zeskamp één van de hoogtepunten voor de jeugd van het seizoen. Het grote verschil met nu is dat vroeger door de organisatoren de onderdelen zelf in elkaar "geknutseld" werden; nu waren er 16 onderdelen waarvan een aantal opblaasattracties.

  Wat overeenkomt met toen en nu is  het plezier waarmee 286 deelnemers deze middag gesport hebben.

  De commissie hoopt de traditie nog jaren te kunnen voortzetten.

  Dank aan het attractieverhuurbedrijf De Toren uit Vlijmen dat ervoor zorgde dat alles op rolletjes kon verlopen.

  (Zie ook de bijbehorende foto’s, gemaakt door Anke Janssen)

   

  FC Engelen kon afgelopen voetbaljaar een beroep doen op ruim 125 vrijwilligers. Zij stonden garant voor een prima verloop van het voorbije seizoen. Alle vrijwilligers hebben vele uren en energie geïnvesteerd in de club en verdienen alle respect voor de wijze waarop FC Engelen, met ruim 800 leden, 41 jeugdteams en 5 seniorenteams, op dit moment functioneert.

  Als dank werden de genodigden getrakteerd op een BBQ; deze BBQ werd prima  verzorgd door de dames en heren die ook het voorbije seizoen klaarstonden voor leden en bezoekers van de wedstrijden; zij verdienen een extra dank van alle aanwezigen op de slotavond.

   

  Voor iedereen een prima vakantie toegewenst, waarbij de "accu" weer opgeladen kan worden voor het nieuwe voetbaljaar.