• Om 10.00 uur starten het toernooi waar 24 teams aan mee deden.  8 teams in de mini pupillen klasse, 8 teams junioren en 8 teams (Jong) senioren.  FC Engelen G team speelde met 8 teams in 2 poules.
  Wij waren ingedeeld in poule 2 met Best Vooruit G1, RKKSV G1 en OVC G1.
   
  De eerste wedstrijd in de poule was een wedstrijd waarbij we nog moesten wennen aan het vroege opstaan in onze kerstvakantie:). Met 0-3 verloren we van Best Vooruit, speelde gaande weg de wedstrijd steeds beter maar het herstel kwam te laat.  De volgende wedstrijd tegen RKKSV werd met 3-1 gewonnen evenals de 3e wedstrijd tegen OVC met 0-3. We werden 2e in de poule wat betekende dat we tegen de nr.1 van poule 1 moesten spelen in de kruisfinales, een halve finale.  De winnaar van deze wedstrijd zou de finale wedstrijd gaan spelen.
   
  We speelde tegen de winnaar van 2023 Brederodes. In een geweldige wedstrijd waar we lieten zien dat we als team heel erg volwassen zijn geworden, kameraadschap en plezier duidelijk zichtbaar was scoorde wij de 1-0 en die leeft tot 14 seconden voor het einde op het scorebord... inderdaad Brederodes scoorde de 1-1 op het laatste moment.  de beslissing moest vallen dus penalty's. Drie spelers per team moesten starten. Wij scoorde de 1e, Brederodes miste de 1e door goed keeperswerk van Kenai. Engelen scoorde ook de 2e penalty waarna Brederodes ook de 2e penalty via de handen van Kenai naast de goal zag verdwijnen! Ontlading bij de spelers nu volgde de finale.
   
  We kwamen in de finale Best Vooruit weer tegen die ook hun kruisfinale wedstrijd gewonnen had.  Dit was een wedstrijd van grote stoere kerels die op zeer sportieve wijze de strijd aangingen met elkaar... onze jongens wilde laten zien dat de 0-3 in de eerste poule wedstrijd een incident was! Nadat Best Vooruit met 1-0 voorkwam bleven we voetballen, hard werken en kregen we kleine kansen.  Een paar minuten voor tijd scoorde we de verdiende 1-1 en ook nu moesten we weer penalty's nemen.  Onze 3 Jongens scoorde alle penalty's evenals Best Vooruit, stand dus nog gelijk. Nu zouden we een afval race starten, het team wat miste verliest. FC Engelen scoorde via een keihard genomen penalty in de bovenhoek van de goal, Best Vooruit schoot de pingel naast..... Het feestje kon beginnen!!  Na een leuke prijs uitreiking, medailles bleef het nog lang onrustig in Tilburg:)
   

   
   
   
   
  G Team winnaar zaalvoetbaltoernooi GSBW  
   
   
   
  G Team winnaar zaalvoetbaltoernooi GSBW 2  
   
   
   
  G Team winnaar zaalvoetbaltoernooi GSBW 3  
   
   
  G Team winnaar zaalvoetbaltoernooi GSBW 1