• FC Engelen staat midden in de maatschappij. Daarom doet FC Engelen mee aan een goed initiatief van de KNVB: Waardevolle Club.

  We vinden het belangrijk dat wij als voetbalclub een bijdrage kunnen leveren aan een gezonde en duurzame leefomgeving. FC Engelen werkt in het kader van Waardevolle Club samen met onze sponsor Oostendorp. Ook werkt FC Engelen samen met Samen Slim Rijden Haverleij. Samen Slim Rijden Haverleij maakt het mogelijk om elektrische auto’s te delen in besloten groep.

  Oostendorp en Onze Auto voeren verkennende gesprekken om te onderzoeken of er gezamenlijk meer Samen Slim Rijden projecten in de regio kunnen worden opgestart. Voor onze leden hebben we nu een aantrekkelijk aanbod om vrijblijvend kennis te maken! Maak kennis met Samen Slim Rijden Haverleij en betaal t/m 30 september geen abonnementskosten. Je ontvangt daarbij €25,- tegoed omdat je lid bent van FC Engelen!

  Hieronder vind je wat inspiratie voor wat je allemaal met je rijtegoed kunt doen. Je abonnement stopt automatisch op 30 september.

  Lijkt het je wat om deze zomerproef te rijden?

  Aanmelden kan via hier!

  FC EngelenOostendorp - Samen Slim Rijden Haverleij def