• Nadat onze HJO Dennis Verhoofstad aangegeven heeft om aan het einde van dit seizoen FC Engelen te gaan verlaten, is het bestuur van de club na gaan denken over de volgende stappen. De club is de afgelopen jaren erg gegroeid. Meer teams, veel spelers en trainers zijn al jaren verbonden aan de club. 
  Met deze wetenschap heeft de club gekeken naar de huidige organisatie structuur, is dit ook nog de wijze waarop het in de nabije toekomst moet, of moeten we andere keuzes maken. Dit laatste op basis van de (voetbal) ontwikkeling, persoonlijke aandacht, begeleiden spelers en trainers, en spelplezier! 
  Met elkaar zijn we tot de conclusie gekomen dat de club binnen de huidige voetbal organisatie toe is aan een volgende stap.
  Er zijn gesprekken gevoerd met veel betrokken mensen binnen de club en al snel werd duidelijk dat er een enorme drive is om de volgende stap met elkaar te gaan zetten.
  Een organisatie waarbij er aandacht gaat zijn voor alle leeftijdscategorieën. Onze jeugd, senioren, dames- en G-voetbal.
  Samenvattend; binnen het voetbal een nóg betere basis naar de toekomst waar eenieder op zijn of haar niveau zijn plaats zal vinden.
  Dat is wat FC Engelen al jaren is, maar vooral in de toekomst ook wil zijn, met als doel zoveel mogelijk spelers richting de senioren te zien gaan met als eindstation ons 1e elftal!
  Wij zijn trots jullie te kunnen informeren dat we gaan werken met een technisch hart dat de voetbalorganisatie gaat vormgeven.
  Voor nu willen we jullie alvast informeren over de personen die gaan plaatsnemen in het technisch hart. Dit zijn Anthony Lurling, Achmed Erassan, Benji Verhoeven, Marijn van Rijswijk, Tim Bosman, Jacco Meerman, Dennis Harks en Patrick van Grunderbeek.
  Met deze acht namen bestaat de voetbalorganisatie uit echte voetbalmensen met het DNA van onze club. Verdere informatie over de werkwijze en vervolgstappen gaan we de komende periode met jullie delen.  Het technisch hart zal de komende weken aan de slag gaan in samenwerking met onze huidige HJO.

  Ook duovoorzitter Ruud Aben is enthousiast over deze nieuwe samenwerking. Hij zegt hier het volgende over: "Met deze gemotiveerde groep halen wij een hoop voetbalkennis in huis. Naast het feit dat zij allemaal heel veel kennis hebben, zijn het ook allemaal jongens met een FC Engelen hart. Het is goed om te zien dat deze heren allemaal hartstikke gemotiveerd zijn en ik ben ervan overtuigd dat wij met deze heren als club ons verder gaan ontwikkelen. Door het verdelen van de taken onderling kunnen we vanaf de jongste spelers en speelsters werken aan de ontwikkeling van onze leden!"