• Beste FC'ers,

  Afgelopen weken hebben we op zeer prettige wijze kennis gemaakt met Jose van den Wildenberg, een gedreven onderneemster met haar zakelijke “roots” in Engelen tegenover ons sportpark! Inmiddels met haar bedrijf, Matching Pool, verkast naar Rosmalen.

  Afgelopen vrijdag hebben we samen met onze hoofdtrainer, Anthony Lurling, de handtekeningen gezet onder een nieuwe sponsorovereenkomst!!

  Anthony en Jose kennen elkaar nog uit de tijd dat Anthony voetbalde met het logo van Matching Pool op de broek. Het logo van Matching Pool zal vanaf komend seizoen met trots zichtbaar zijn op de broeken van ons 1e elftal!

  Nogmaals welkom Jose & team Matching Pool, en nogmaals dank voor de mooie sponsorovereenkomst!

  FC Engelen verwelkomt Matching Pool

  Matching Pool
  Onze plaats Rosmalen ken je misschien van het Huis van de Toekomst. Ons moderne kantoor kun je beschouwen als het Huis vóór de Toekomst. Helaas zonder Chriet Titulaer, maar wel met andere knappe koppen die zich hard maken voor jouw toekomst in de ICT, of je nu opdrachtgever of kandidaat bent.

  Bij Matching Pool delen we een belangrijke eigenschap met bloemen: we houden van mensen. En we weten maar ál te goed dat mensen opbloeien op een werkplek waar ze zichzelf kunnen zijn en laten zien. Natuurlijk moet er een match zijn op basis van de harde functie-eisen. Maar wij kijken ook naar iemands zachtere vaardigheden. Hardware en software moeten op orde zijn, om in ICT-termen te blijven. Daar weten wij alles van.

  Onze kracht is dat we de tijd en moeite nemen om onze kandidaten én opdrachtgevers écht te leren kennen. We blijven niet hangen in oppervlakkigheden, maar zoeken uit hoe de perfecte match eruitziet en maken die vervolgens ook. Kost even wat meer tijd, maar reken maar dat het resultaat mensen en organisaties langdurig gelukkig maakt. Hoe we dat doen? Noem het een mix van ervaring, mensenkennis en Fingerspitzengefühl.

  Ben je als werkzoekende ICT-professional op zoek naar een plek waar jij duurzaam tot bloei komt? Of is jouw ICT-organisatie juist op zoek naar zo iemand? Bel ons, of liever: kom langs! De Nespresso pruttelt en kantoorteckel Veldje kwispelt uitgelaten. Wij ontvangen je met Brabantse hartelijkheid en zoeken een antwoord op je vraag.