• FC Engelen presenteert de 25-jarige Sirbenson Samuka, roepnaam Benson, als selectie speler voor komend seizoen.

    Sirbenson komt over van vv Leerdamsport'55 uit Leerdam. De atletische speler kan de gehele linkerkant bespelen met zijn snelheid en fysieke kracht. Het is een eerste stap uit zijn regio. "Ik ben nog niet uitgeleerd, daarom leek me dit een goede stap om te nemen. Het is een uitdaging om voor de volle 100 procent voor te gaan", aldus Sirbenson.

    Trainer Yoni Sahertian ziet met Sirbenson een speler met ervaring en met de nodige kwaliteiten in zijn verdediging. "Het is een echte 'Hyena' van een verdediger en iemand die zijn grenzen wil verleggen. Sirbenson heeft veel inhoud om aan de zijkant op te komen en kan daarmee voor dynamiek in ons spel zorgen."

    Bij FC Engelen kent Sirbenson niemand, maar in een persoonlijk gesprek met de trainer en na het zien van de talentvolle jonge lichting heeft hij er vertrouwen dat het een mooi en uitdagend seizoen zal gaan worden.

    Fc Engelen heet Sirbenson van harte welkom bij de club en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

    Sirbenson : "Het was een moeilijke keuze, omdat het niet naast de deur is, ik kon ook naar clubs die dichter bij huis waren, maar ik ben bereid om in mezelf te investeren en met mijn ervaring de jonge talentvolle groep te ondersteunen en daarom besloten dit met beide handen aan te pakken". 💜🤍