• Afgelopen maandag 9 november hebben wij het trieste bericht ontvangen dat dhr. Paul Buitenhek op 64 jarige leeftijd is overleden.
  Paul is als trainer/leider gestart bij de club toen zijn zoon Koen op 6 jarige leeftijd zijn eerste stappen op het voetbalveld ging zetten.
  Een van zijn dochters; Patty, volgde een aantal jaren later als voetbalster in het eerste meidenteam van de club.
  Vanaf dat moment maakte de club kennis met een zeer prettige, kundige en betrokken vrijwilliger.
  Binnen het toenmalige bestuur, wat in een transitie zat naar een volgend bestuur, werd Paul al snel gevraagd of hij zitting wilde nemen in het nieuw te vormen bestuur.
  Het vormen van een nieuw bestuur dat liet nog even op zich wachten, maar Paul ging al wel actief aan de slag met de toekomst van de club.
  In 2001 schreef Paul het document POEMA wat staat voor Prognose, Organisatie, Educatie, Middelen en Accommodatie.
  Dit is de basis geweest voor de verdere stappen binnen de club, met als eindresultaat de installatie in 2004 van het bestuur waar Paul als secretaris zitting in nam.
  Met een groep van acht bestuursleden is er vanaf toen zeer hard gewerkt om op een constructieve, doordachte en vooruitstrevende wijze de club klaar te maken richting de toekomst.
  De bekroning op het werk wat Paul voor de club heeft betekent zat in zijn laatste bestuurlijke jaren.
  Deze waren wellicht ook het meest intensief. De club maakte toen pas echt kennis met zijn (bouw)kundige kwaliteiten.
  We spreken hier over het ontwerp, voorbereiding en realisatie van onze huidige accommodatie op het Engelerpark.
  Voordat er wat getekend werd, was Paul betrokken en keek hij met zijn positief kritische blik en op basis van kennis naar het ontwerp.
  Tijdens de uitvoering ging veel van zijn tijd overdag of in de avond naar de begeleiding van het schitterende project.
  Paul, de club is je heel erg dankbaar voor wat jij hebt gedaan voor FC.
  Als club hebben we zes jaar geleden afscheid genomen van Paul als bestuurder, na heel veel intensieve, maar vooral ook mooie jaren.
  Namens het toenmalig bestuur is Paul onderscheiden met de zilveren speld van verdienste door de KNVB en benoemd tot erelid van de club!
  Paul, dank voor alles wat jij voor de club hebt betekent!
  Namens bestuur en leden wensen wij Greet, de kinderen Yvonne, Koen en Patty veel sterkte dit enorme verlies te verwerken.