• In het 50-jarige jubileumjaar van de club trappen we letterlijk af met de eerste editie van ons FC Engelen Special Soccer Toernooi 2021!
  Op zondagmiddag 26 september as ontvangen we in Stadion De Vliert tien teams die meespelen op het toernooi.
  We gaan spelen in twee poules. Een  poule voor de jeugdteams en een poule met (jong) senioren.
  Teams uit de gemeente Den Bosch en van buiten de gemeente gaan voor een plezierige, sportieve en vooral leuke voetbalmiddag.
  Om 12.30 uur starten we met een heuse ploegenpresentatie, waarbij alle teams zich met clubvlag of mascotte presenteren.
  Vanaf 13.00 uur beginnen de wedstrijden die om  16.10 uur eindigen.
  Vanaf 16.15 hebben we een demonstratiewedstrijd van het Nederlands Amputatieteam, echt geweldig dat zij naar Den Bosch gaan komen.
  Zij zullen een wedstrijd spelen tegen een team wat bestaat uit spelers vanuit de (jong) senioren poule.
  Om 16.45 uur sluiten we de middag af met een spetterend optreden van niemand minder dan Wilbert Pigmans, bekend van de toreador!!
  Om ca 17.10 uur start de prijsuitreiking die gedaan zal worden door Mevr. Esther Vroegh voorzitter van de FC Den Bosch Foundation.
  De FC Den Bosch foundation heeft ons toernooi gefaciliteerd in het stadion, dit heeft heel erg mee geholpen en zodoende hebben we het toernooi weten te realiseren.
  Vanuit externe sponsoren betrokken bij FC Den Bosch en de Zwaluwen Jeugdactie worden we financieel gesteund. Wij zijn hen hier heel erg dankbaar voor!!
  Kortom FC Engelen dankt de mensen van de foundation dat we gebruik mogen maken van het stadion tijdens dit eerste unieke Special Soccer Toernooi.
  U bent van harte welkom om als bezoeker te komen kijken!
  LET OP!! Er wordt gewerkt met de actuele corona regels, bij de entrée zal er controle zijn!