• De maand december staat altijd in het teken van de blik vooruit. Zo ook bij de jeugd. Deze week zijn de gesprekken gestart met de selectietrainers, zodat over enkele weken bekend is wie in het seizoen 2020-2021 de trainers zullen zijn van in ieder geval de 13-1, 15-1, 17-1 en 19-1. 


  Deze gesprekken worden gevoerd door onze Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO) Dennis Verhoofstad en Jacco Meerman. Daaraan voorafgaand heeft de jeugdvoorzitter namens het bestuur geëvalueerd met Dennis.

  Kort samengevat komt dat neer op: Zijn we tevreden van 2 kanten, is er de intentie om door te gaan en wat zijn de volgende stappen die Dennis daarin wil zetten en sluit dat aan bij de visie van de club.

  De uitslag van het gesprek is Ja! Dennis wil verder en de club wil verder met Dennis. Niet voor nog een seizoen, maar direct voor nog in ieder geval 2 seizoenen na dit seizoen.

  De afgesproken speerpunten zijn, naast het voortzetten wat we al hebben en doen:

  • Meer aandacht voor de onderbouw, als in betere trainingen zodat de spelers zich naast plezier ook beter kunnen ontwikkelen;

  • Voor de selecties bovenbouw gaat de focus nog verder naar het hanteren van de afgesproken spelprincipes, inclusief het monitoren daarvan.

  In de komende maanden worden de randvoorwaarden gecreëerd om deze speerpunten uit te gaan voeren. 

  Het open karakter blijft dus ook centraal staan. Ieder lid (speler, trainer, begeleider) maar ook iedere ouder van een spelend lid kan met Dennis in gesprek kan gaan over voetbal. Schroom dus niet om je daarvoor aan te melden. De data voor deze gesprekken staan op de site.

  FC Engelen is trots en blij dat Dennis ook de komende jaren het voetbal op onze mooie club verder inhoud blijft geven en wenst hem daarbij heel veel plezier en succes toe!