• Beste FCE’er,

  We mogen weer! Eindelijk is het zover, er mogen weer wedstrijden gespeeld worden en de kantine is ook weer open.

  Terugblik seizoen 2020-2021
  Het afgelopen seizoen is door de corona-maatregelen niet verlopen zoals we hadden gehoopt. De jeugdafdeling heeft afgelopen seizoen veel hinder door corona ondervonden, toch konden de jeugdleden wel onderling wedstrijden spelen en trainen. De senioren hebben lange tijd zelfs niet mogen trainen en geen onderlinge wedstrijden mogen voetballen. Iedereen heeft in meer of mindere mate uiteindelijk weinig kunnen voetballen. Dat vinden we uiteraard heel vervelend. Gelukkig zijn de vooruitzichten voor het nieuwe seizoen goed en daar kijken we dan ook met veel optimisme naar uit!

  Vooruitblik seizoen 2021-2022 – contactloos betalen
  Onze vereniging start het nieuwe seizoen met de overstap naar contactloos betalen. Intussen is men door alle maatregelen al gewend om zoveel mogelijk contactloos te betalen. Vanaf het nieuwe seizoen kan op de volgende wijze betaald worden in de kantine:

  • Met je eigen pinpas of contactloos met je telefoon;
  • Met je clubpas;
  • Met de KNIP-app.

  Hoe werkt de clubpas?
  Aan het begin van het seizoen (in de week van 6 september) zal ieder lid een persoonlijke FC Engelen clubpas ontvangen, waarmee in de kantine kan worden betaald. Zo kunnen bijvoorbeeld ouders aan hun kind een clubpas meegeven zodat ze iets kunnen kopen in de kantine. Via de KNIP-app kan gemakkelijk via iDeal geld op de clubpas worden gezet. Verder kan je ook als team tegoed op een clubpas storten, zodat deze als pot kan worden gebruikt. Het tegoed staat niet daadwerkelijk op de clubpas dus bij eventueel verlies ben je niet het geld kwijt.

   Extraatje voor onze leden op de clubpas
  Om de pijn van het vorige seizoen enigszins te verzachten willen we ieder lid graag een tegoed aanbieden op de clubpas. Seniorenleden - waaronder 35/45+ leden - krijgen een compensatie van €50, jeugdleden van O13 tot en met O18 €15, O7 t/m O12 €10 en de Kanjers € 5. Deze regeling is uitsluitend van toepassing op leden die voetballend lid zijn én blijven en waarvan de contributie tot en met nieuwe seizoen is betaald. Het tegoed is geldig in het seizoen 2021/2022 en komt aan het einde van het seizoen te vervallen. Het tegoed is niet te verrekenen met openstaande contributie en wordt uitsluitend uitgekeerd op de persoonlijke clubpas.

  Streven is dat het zakgeld voor zaterdag 25 september op je clubpas is bijgeschreven.
  Dit geldt voor alle passen die voor de 17e zijn geactiveerd. 

  Clubpas activeren
  Hoe moet ik deze clubpas activeren? Deze informatie staat hier!

  Let op: de persoonlijke clubpas dient uiterlijk voor 17 september 2021 te zijn geactiveerd, anders vervalt het recht op het tegoed. Voor meer informatie over het activeren van de clubpas zie de achterzijde van deze pagina.

  Wij wensen iedereen een sportief en gezond voetbalseizoen!

  Namens het bestuur van FC Engelen