• Contactgegevens

   

  Bezoek- en correspondentieadres

  FC Engelen
  Engelerpark 10
  5221 AM Engelen
  Tel 073-6312219

  info@fcengelen.nl

  KNVB verenigingsnummer FC Engelen: BBJD22L

  Bankrekeningnummer: NL 26 RABO 0181.967.901


  Voor de ledenadministratie: ledenadministratie@fcengelen.nl

  Routebeschrijving

  Sportpark 'Engelerpark' is eenvoudig te bereiken per auto. Neem bij 's-Hertogenbosch op de A59 afrit 46 richting Engelen. Ga vervolgens bij de eerste rotonde rechts en na 400 meter direct voor voetbalvelden links. U rijdt nu het parkeerterrein van het sportpark op. U kunt u uw auto hier parkeren of om de sporthal heen rijden. Daar vervolgt het parkeerterrein zich.
  Indien uw navigatiesysteem het adres van het sportpark Engelerpark (nog) niet kent, kies dan kruising De Vutter / De Meerheuvel te 's-Hertogenbosch.

  LET OP

  Indien u gebruik maakt van de routebeschrijving van Google Maps, lees dan verder. Volg de aanwijzingen zoals in de routebeschrijving gegeven, tot en met de afslag bij de rotonde op de Haverleij richting de Vutter. Hierna neemt u op de Vutter na 400 meter de eerste afslag, direct voor de voetbalvelden, links. U rijdt nu het parkeerterrein van het sportpark op.
  Indien u de aanwijzingen van Google Maps wel tot het einde opvolgt komt u in een doodlopende straat in een woonwijk terecht en moet u alsnog terug naar de ingang van het voetbalcomplex.