• Club van 25


  De Club van 25 is een sponsorclub die FC Engelen helpt om mooie projecten te realiseren. De doelen zijn een initiatief van de Club van 25 die al tientallen jaren bestaat en is bedoelt om niet alleen projecten te realiseren maar ook bijvoorbeeld meer betrokkenheid, sfeer en uitstraling te creëren. Tevens kan er extra aandacht besteed worden aan onderhoud van ons mooie sportcomplex, maar ook kan er meer aandacht en steun geboden worden aan alle leden en de vereniging in het algemeen.

  Voorbeelden van eerdere bestedingen zijn bijvoorbeeld de verlichting van het hoofdveld, een tosti-ijzer, een groot LCD scherm en materieel voor de onderhoudsploeg. Tevens is door een bijdrage van € 1.000 van de club van 25 het scorebord mogelijk gemaakt (samen met sponsor Wolter & Dros).


  Inkomsten

  De inkomstenbron bestaat uit sponsorinkomsten van leden van de Club van 25.
  Iedereen kan lid worden van de Club van 25, speler, ouder, bedrijf, bijna alles kan.
  De eenmalige kosten voor een lidmaatschap zijn maar € 25,- per jaar en je lidmaatschap kan elk jaar worden verlengd of worden opgezegd.

  Voordelen

  Als lid van de Club van 25 krijg je een naamsvermelding op het grote bord van de Club van 25 dat in de kantine van FC Engelen hangt. Maar ook op de website van FC Engelen krijg je een naamsvermelding. Dat kan je persoonlijke naam zijn, je bedrijfsnaam, groepsnaam enz.
  Uiteraard kun je er ook voor kiezen om anoniem te blijven, geeft dit dan even aan op het aanmeldformulier.

  Je krijgt gratis entree bij thuiswedstrijden van FC Engelen door middel van de ledenpas die je krijgt en een uitnodiging voor een jaarlijkse sponsoravond.

  Maar het grootste voordeel van lid zijn, is toch wel het feit dat er door sponsoring doelen gerealiseerd kunnen worden voor FC Engelen en al haar leden en vrienden.

  Hoe kun je lid worden?

  Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website van FC Engelen en het bedrag overmaken op rekeningnummer: NL75 RABO 0121.9132.52 ten name van FC Engelen, onder vermelding van Club van 25. Het formulier kun je dan mailen naar  clubvan25@fcengelen.nl 

  Uiteraard kun je het aanmeldformulier ook in de kantine vragen en ingevuld weer afgeven.

  Voor meer informatie kun je terecht bij Annie Kraaijkamp of Cor Roozen of via het emailadres. Binnenkort zal op de website van FC Engelen ook het reglement te vinden zijn.

 • Aanmeldformulier Club van 25

  Via dit formulier kun je je opgeven voor de Club van 25

  Vul het formulier in en sla het op als PDF. Vervolgens kun je het als bijlage verzenden naar clubvan25@fcengelen.nl

  De velden met een * zijn verplichte velden

  Zodra wij het formulier ontvangen hebben, krijg je van ons een bevestiging per email retour.

  Je kunt het bedrag overmaken op ons bankrekeningnummer: NL75RABO 0121.9132.52 ten name van FC Engelen, onder vermelding van Club van 25.
  Je mag het bedrag ook in contanten betalen en inleveren in een gesloten envelop in de kantine, met daarin het ingevulde formulier. Graag dan wel op de envelop Club van 25 vermelden.

  Tevens kun je hieronder aangeven welke naam er op het grote bord in de kantine en op de website vermeld mag worden. Als je geen naamsvermelding wilt, vul dan "Anoniem" in.

 • Aanmeldformulier Club van 25