• In het kader van de Bossche Zomer slaan 7 Bossche voetbalverenigingen de handen ineen voor een Bossche Penalty Cup. Op zaterdag 15 augustus stellen voetbalverenigingen OJC Rosmalen, B.V.V., SV CHC, FC Engelen, OSC ’45, Wilhelmina en Emplina in de gemeente ‘s-Hertogenbosch hun sportpark open.

  De Bossche Penalty Cup is voor iedereen toegankelijk: jong, oud, lid of geen lid van een voetbalvereniging. Misschien zelfs een leuke familieactiviteit?
  Deelnemers starten, tussen 10 en 11 uur, bij de voetbalvereniging in hun buurt. Hier ontvangen deelnemers dan ook een eigen stickerkaart. Vervolgens fietst men middels een vaste volgorde van sportpark naar sportpark. De fietsroute is ongeveer 30 kilometer. Bij elke vereniging nemen deelnemers 3 penalty’s op een keeper van de club.

  Op een stickerkaart krijgen deelnemers bij elke club een ‘’Bossche Penalty Cup sticker’’ en worden de resultaten van de 3 penalty’s genoteerd. Uiteraard is er bij iedere vereniging ruimte om elkaar te ontmoeten en gezellig wat te eten en te drinken. Penalty’s schieten bij de verenigingen kan zaterdag 15 augustus tot 16.00 uur.

  De voetbalvereniging met de meeste deelnemers en met de beste resultaten wint een prijs. Doe dus allemaal mee!

  Inschrijven
  Inschrijven voor de Bossche Penalty Cup is niet verplicht, maar wel wenselijk zodat het aantal deelnemers gevolgd kan worden door de organisatie i.v.m. de RIVM-richtlijnen. Inschrijven kan via de link: Actief in Den Bosch.

  Wie daag jij uit? Zien wij jouw zaterdag 15 augustus tussen 10 en 11 op onze club?

  Help jij onze vereniging naar die 🏆? Zorg dat je er bij bent!