• Fc Engelen heeft de 31 jarige Jaffar Ahmidout aangetrokken als nieuwe spits.

    Jaffar komt over van cvv Vriendenschaar uit Culemborg. Hij kwam in het verleden al op elk amateurniveau uit bij onder meer grote clubs als Fc Lienden en SV Spakenburg. In Duitsland voetbalde hij voor Westfalia Anholt en dus mag er iets van de spits verwacht worden.

    Yoni Sahertian (hoofdtrainer) en Onno Stumphius (assistent) zijn zeer verheugd over de komst van Jaffar Ahmidout bij Fc Engelen; "Jaffar is een zeer getalenteerde spits die zijn kwaliteiten al heeft bewezen op verschillende niveaus. Hij is fysiek sterk, technisch, en heeft scorend vermogen. We zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn aan ons jong getalenteerde team wat wel de nodige ervaring kan gebruiken. Daarnaast heeft Jaffar aangeven zich te willen gaan ontwikkelen als jeugdtrainer, daar geven wij heel graag invulling aan, enerzijds om Jaffar hier als club mee te ondersteunen anderzijds om de link tussen 1 en de jeugd verder te versterken de komende jaren.

    Fc Engelen heet Jaffar van harte welkom bij de club en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking".

    "Ik ben enthousiast om bij Fc Engelen te spelen en kijk uit naar de uitdagingen die het nieuwe seizoen met zich meebrengt.", aldus Jaffar Ahmidout over zijn komst naar Fc Engelen. "Ik zal mijn uiterste best doen om de club en de supporters trots te maken met mijn prestaties op het veld." 💜🤍